Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Volt már veletek hasonló?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már veletek hasonló?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok a barátom 19. Fél éve vagyunk együtt, tudják a szüleink viszont nem volt még nálunk. Ma este be akarom hozni hogy itt aludjon és kora reggel el hogy ne lássa meg senki, aki csinált már ilyet hogy sikerült hogy senki sem vette észre? Esetleg történt valami kellemetlen?
2019. júl. 17. 08:38
 1/4 anonim ***** válasza:
89%
Ennyi erővel mutasd inkább be nekik. Ha elkapják, lőttek a bizalomnak.
2019. júl. 17. 09:39
 2/4 anonim ***** válasza:
90%
Ja, csak ha este kimegy pl wc-re apád nehogy agyonverje. A szüleid háza, jó lenne ha szólsz nekik, hogy vendéget fogadsz. Ha meg mégis lebuktok bizalom nem lesz és nagyon meg fogja nehezíteni ez az életedet amíg otthon élsz. Elgondolkodnék, hogy megér-e ez az egész annyit. Néha nekem is jutott hasonló dolog eszembe, de nem jó ez így. Beszéljétek meg a szüleiddel és kész.
2019. júl. 17. 09:49
 3/4 Mr Jani Bä válasza:

Szerintem a szüleid el fogják fogadni tudják hogy szereted ...

Ez kicsit amúgy olyan mintha szégyelnéd hogy ő a barátod

Azt ÉN személy szerint soknak tartom hogy bemutatás napján/nélkül nálad alszik

2019. júl. 17. 17:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Nálam aludt, minden oké volt, nem tudta meg senki.
2019. júl. 18. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!