Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok hasonló tulajdonságú lányokat?
17 éves srác vagyok, és nem tudom, hogy hova menjek ismerkedni élőben, ahhoz, hogy szimpatikus lányt. Főként a hosszú hajú lányok jönnek be, akik, vékonyak és kicsit félénk típusú, de ha beszélgetünk, akkor feloldódik. Külsőben ennyi az elvárásom, ha ránézek, és érzek bármit is már akkor odamegyek. Belső számomra fontos, a megbízható, őszinte, barátságos, kitartó, közös elfoglaltságok, sportok, romantikus lányokat meg nagyon szeretem. Szeretek utazni, ezért a tömegközlekedésen szoktam nyitott szemekkel járni, bár még ott nem sikerült ismerkednem. Általában alkalmazkodó vagyok, és ha kell, akkor azt a sportot fogom űzni amit a lány, csak hagy legyek vele.
Szerintetek ilyen tulajdonságú lányokat hol találhatok? Élőben, hova, milyen helyekre mehetek el, ahol örülnétek, ha odamennék hozzátok?
Szólj ha hasonló korba találtál egy megbízható magánakvaló visszahúzódó lányt, ott leszek! :D
Bár nekem élőbe tuti nem menne egy ismeretlennel, de itt GYK-n beszéltem már 1-2 ilyen lánnyal. Próbáld meg, hátha te kedvelhető vagy és több szerencséd lesz
Szerintem a kérdés nem az, hogy hol lehet ismerkedni, hanem az, hogy hogyan... Javaslom, hogy olvasd el az alábbi cikket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!