Bergsteiger Capri babakocsit használ valaki? Vélemények? Esetleg hasonló árú és tulajdonságú babakocsi?
a milanonak jobb a sportrésze, mint a caprinak. én nem vennék olyat, aminek az öve a vállrésznél be van varrva. csak állíthatót.
A régi babakocsim olyan volt, mint a capri, és mindig lecsúszott a gyerek válláról az öv, és felállt a babakocsiban menetközben.
csak képet néztem, az alapján ezek a lengyel fajták minőségibb kiadásának tűnnek. Ja, és a milano-nak nagyon jó a kereke, nézd meg a német honlapon.
hogynem láttam én ezt nyáron, pedig mit böngésztem babakocsi után
a milano az nagyon bejön
amúgy tako captiva-t vettem (teutonia tetszett volna, de az ára miatt kiesett)
A Bebetto lengyel vagy koreai, a Bergsteiger német.
Az pár 10 ezer forint a minőségbeli különbség.
Például, hogy a fék napi használat mellett 2 év alatt vagy 8 év alatt megy tönkre.
Húgom lengyel babakocsija (80 e Ft-os, minden nap használja) 2 év alatt többször volt szervizben, mert a babakocsi úgy van összerakva, hogy otthon nem tudja a kisebb hibákat sem megjavítani.
Ezeket azért írom, hogy kinek mi számít, érdemes végiggondolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!