Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ne gondoljak rá?
Több, mint egy éve beszélgetünk, és teljesen beléestem, egyszerűen megőrülök miatta. Ő is tudja ezt. Régen én is nagyon tetszettem neki, de nem nyíltam meg előtte..így másokkal randizott. (Bár nem sok esély van még most a találkozásra, akkor még ennyi sem volt. Szóval nem hibáztatom ezért)
Mindenről beszélgetnünk, és hangüzenetek küld, képeket magáról. Egyszerűen imádom, amikor beszél és énekel nekem. És volt már olyan, hogy túl szexi képet küldött.
És ez mind benne van az agyamban. És kezdek megőrülni, rá gondolok napi 18 órában.
Többször is vesztünk már össze és "elváltunk" egymástól, de mindig írtam neki. Ő visszaírt.
Tegnap éjszaka is beszélgetünk, 3-ig. Annyira jó volt.
Szuper okos, és gyönyörű, és mesélhetnék róla egész nap vigyorogva...jesszusom. Annyira édes, és tisztelettudó, és kedves, és mindig igaza van, mindenről van véleménye.
Nem is számít milyen..
Hogyan ne gondoljak rá?
Teljesen kikészülök emiatt. Alig alszok, mert mindig arra gondolok,.mi lenne, ha együtt lennénk. Miket csinálnánk.
És van amikor flörtöl velem és meg teljesen a halálomom vagyok, de élvezem.
Őszintén szólva, elég ha csak annyit mond, hogy most fürdött le. Én pedig ott már nem kapok levegőt. És teljesen zavarba jövök ennyitől, és beszéltünk már ennél komolyabb dolgokról is. Lényegtelen.
Belezúgtam, ő tudja, én is tudom. Tudom, hogy van amikor játszik velem, lehet nem direkt. Élvezem, lehet ez a legbutább dolog, amit teszek.
Szóval..imádom ezt az érzést, de nem élhetek egész életemben úgy, hogy mennyire tökéletes. Még egy darabig bírom, de már lassan vége a sulinak.
Próbáltam már olyannal összejönni, aki tetszett nekem, de így nem akartam. Még senki nem őrjített meg ennyire.
17/lány. Ő is lány.
Hm, és mi lenne, ha beszélnél vele az érzéseidről? :D De először is, biztos vagy abban, hogy ő is a lányok felé kacsingat? Ha igen, szerintem próbálj meg "visszaflörtölni", a tudtára adni, hogy még mindig érdeklődsz iránta
És ha személyes találkozóra is volna lehetőség, szerintem próbáld meg elhívni valahova, sétálni, esetleg egy fagyira, kávéra. Sok sikert csajszi! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!