Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit tegyek és mit gondoljak. Nem birom?!
Figyelt kérdés
Az van hogy szerelmes vagyok egy lányba aki az osztály társam. Nem értem.. A nyáron azt hittem mindenvrendbe lesz és lesz valami de amikor be vallottam mi van azt írta nem vagyok az esete.. 😥 Én a suliba kerülöm a társaságát. Kezdtem újra beszélni vele de egyszer suli után találkoztunk akor mondta hogy egy nálunk egy osztályal idősebb srácra vár. Osztály kiránduláson tökre leszart mindenkit és az idősebb osztályal logót.. Semmi esélyem....2018. dec. 8. 20:07
1/1 anonim válasza:
Felejtsd el! Írj privatot és írj le mindent ami bánt akkor legalább tudtam segíteni és neked is jobb mert kiadtad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!