Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alison1251 kérdése:
Úgy érzem nem bírom tovább olyan gyorsan elfelejtett helyre jöhet még?
Figyelt kérdés
Gyönyörű szerelem volt életemben először boldog voltam valakivel és éreztem hogy szeret énis mindennél jobban szerettem távkapcsolat volt de minden hónapban jött hozzám sírva vártuk egymást :( minden rá emlékeztet majd elhatároztam hogy vele megyek szüleim engedélyével :( sokat veszekedtünk kis apróságokon engem haza hoztak a szüleim :( ő megváltozott mert mindig azt mondtam a veszekedések miatt hogy hazajövök :( később mindent megtettem érte hogy vissza mennyek hozza oda ahol lakik egy ideig akarta majd :( egyiknaprol a masikra nem szeretett nem akart rolam tudni semmit elfelejtett :( ugy hogy előtte közös jövőnket terveztük ő túl lépett es nem akar tőlem semmit de nekem minden napom egy szenvedés nem kereshetem mert nem akarja :( de nem bírók igy élni .... L/212018. nov. 5. 21:25
1/3 anonim válasza:
Hát pedig muszáj lesz túllepned rajta, idd el menni fog, de ehhez nagyon hoszúúúú idő szükséges.
2/3 anonim válasza:
szia hasonló helyzetben vagyok 19 éves lány vagyok van kedved beszélni?
3/3 anonim válasza:
én is sírva fakadok ha ilyen unalmas kérdéseket kell olvasnom :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!