Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit, vagy inkább ne gondoljak bele semmit?
Figyelt kérdés
Néhány éve láttam egy srácot egy bioszversenyen, akkor ő volt az, aki rám köszönt, bár nagyon fiatalok voltunk, nem hiszem hogy többet gondolt volna bele. De már akkor is nézegettük egymást. Aztán teljesen más városba ment tovább tanulni, évekig nem is láttam sehol. Bejelöltem Facebookon, mindig szoktam lájkolni a képeit, eleinte ő rám se hederített, de most már minden egyes képem belájkolja szeptember óta.Instán is bekövetett és ott is lájkol. Mindezt úgy, hogy egy mukkot se szóltunk soha egymáshoz. Egyik bnőmmel is bekövettettem, de őt nem követte vissza. Szerintetek? Tetszem neki?
18/L
2019. jan. 16. 20:05
1/2 anonim válasza:
Elég nagy gond,hogy így leragadtál a múltban.
Kár ebbe bármit bele látni,nyilván nem ő lesz a párod. Akkor meg teljesen mindegy,tetszel-e neki.
2/2 anonim válasza:
Az élet olyan, mint egy doboz bombon, sosem tudni, mit húzol ki belőle...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!