Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert felek ennyire mindentol?
Figyelt kérdés
Lassan egy honapja vagyok egyutt a baratommal
Meg csokolozni sem csokoloztunk
Szeretem de erosebb a felelmem
Elrontom vagy nemis tudom
Hogy tudnam a gatlasokat levetkozni?
De amugy ebbe az a gaz.. hogy ha a csoknal ennyire parazok.. akkor kesobb mi lesz? Jaj istenem
2019. júl. 3. 10:57
1/9 anonim válasza:
Lazulj el, hagyd hogy ő kezdeményezzen, ne stresszelj
2/9 A kérdező kommentje:
De mindig szokott
Es en automatikusan huzom el a fejem
Mindig azt mondja hogy DE LEGALABB MARADJ NYUGTON
Neha igy elengedem magam es mar majdnem
De “eszbe kapok” es megint fa**skodok..
Mar vannak ilyen kisszajra puszik
De meg mindig nem nyitok ki a szamat😂
Jo.. amugy tenyleg remenytelen vagyok
2019. júl. 3. 11:01
3/9 anonim válasza:
hogy vagytok együtt ha csók se volt :O?
4/9 A kérdező kommentje:
Hat jo kerdes de szereteem eskuszom
Es tudom hogy o is
De eleg nehez eset vagyok mit ne mondjak
Es hiaba probalkozik valahogy mindig kiterek
2019. júl. 3. 12:23
5/9 anonim válasza:
Magyarán nem szeretnéd. Vagy változtatsz ezen, vagy ennek a kapcsolatnak így nem lesz nagy jövője:/
6/9 A kérdező kommentje:
Hat akkor muszaj lesz valtoztatnom..
2019. júl. 3. 16:03
7/9 anonim válasza:
hidd el hogy jo lesz, csak ne parazd tul
8/9 anonim válasza:
Nem lesz semmi baj, hagyd hogy alakuljanak a dolgok. Én majdnem egy évig voltam együtt az első barátommal úgy hogy féltem a csóktól, persze emiatt voltak is vitáink de többnyire megértő volt, aztán mikor megcsókolt jött minden magától és még mindig boldogan mesélem mindenkinek az első csókos sztorinkat annyira jó volt;)
9/9 A kérdező kommentje:
OHH GYEREKEKMEGTORTENT
2019. júl. 9. 23:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!