Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon félek hogy talál mást...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon félek hogy talál mást közben én is tudom hogy nincs okom félni. Mit csináljak hogy ne agyaljak?

Figyelt kérdés
A barátommal két honapja vagyunk együtt de elötte már egy ideje ismertük egymást, most elment egy táborba egy hétre és nagyon félek hogy talál mást aki jobb. Semmi okot nem adot arra hogy ne bizzak benne és bizom nagyon de alapbol én nehezen bizom az emberekben és önbizalom hiányos is vagyok. A kapcsolatunkkal minden rendben, szoktunk néha veszekedni de egyből kibékülünk és megoldjuk. Nem mondtam neki hogy ilyentől félek mert tudom hogy felesleges. És kicsit az is zavar ha már más lányokkal beszél és tudom hogy nem tudnám megakadalyozni és az nem jelent semmit de akkor is félek. Mit csináljak hogy ne agyaljak ezen egész héten?
2019. jún. 24. 13:44
 1/2 anonim ***** válasza:
Muszáj megbíznod benne. Anélkül megette a fene...
2019. jún. 24. 13:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Magadban kéne jobban bíznod, nem a barátodban. Azért félsz, hogy talál jobbat nálad, mert te magadat gondolod kevésnek. Kicsit csiszolj az önbizalmadon, sok félekép lehet.
2019. jún. 24. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!