Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány, akit szeretek, messze lakik, élőbe még nem találkoztunk, de el fog jönni ide^^, szerintetek van okom félni, hogy élőbe nem fogok tetszeni neki :o?
Figyelt kérdés
18/f 16/l2017. szept. 22. 05:49
1/8 3 napos mákos lecsó válasza:
Igen. Sőt az is lehet, hogy elrabol aztán felnégyel.
2/8 anonim válasza:
Én is így vagyok,csak annyi külömbséggel,hogy én megyek hozzá.
3/8 anonim válasza:
nekem két ilyen kapcsolatom is volt, hogy előtte neten dumáltunk 2-4-6 hónapig, aztán élőben hopp tádáám
minimális okod lehet a félelemre, de ha eléggé hosszú ideje beszéltek, akkor 'szerelem' (illetve hát rajongás, megszokás, vonzódás, egyéb kötelék) lehet olyan erős, hogy sokkal pozitívabban ítéli meg az ember a másikat külsőre is
tudjuk, a szerelem 'vak'
szerintem ne izgulj, jó lezs
4/8 anonim válasza:
A neten azért elég rendesen be lehet mutatkozni, akár videóval is, persze ha mertél küldeni magadról. Ezek után nincs félni valód.
5/8 anonim válasza:
Olyan is lehet, hogy ő nem fog neked tetszeni, arra nem gondoltál? :)
Egyébként ha fényképen tetszetek egymásnak, akkor nem hiszem, hogy gond lesz.
6/8 A kérdező kommentje:
De mi, én szeretem, már jó ideje írogatunk, én kezdeményeztem nála:'D, szóval képen láttam, meg ő is engem, meg én szeretem, ilyenkor már tökmindegy nekem :o
És kétlem hogy feldarabol:D
2017. szept. 22. 14:28
7/8 anonim válasza:
Ugyan ,biztos vagyok benne hogy nagyon is tetszeni fogsz neki 😊
8/8 anonim válasza:
Ha sok-sok képet láttatok egymásról esetleg beszéltetek úgy, hogy webcamerán láttátok egymást és hallottátok egymás hangját akkor kicsit se kell félned hiszen nyert ügyed van már szinte. :) Én is ugyan így vagyok párommal, hogy 14 hónapig beszéltünk neten meg kamerázások aztán utána találkoztunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!