Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mostmár nincs félni valóm?
Figyelt kérdés
Tegnap össze vesztem a párommal mert a gépén pár lányrol bugyis és melltartós képek voltak. Ez nem is zavarna de..mondta hogy ismeri is őket és fel akarta őket szedni. Megismerkedésünk után még beszélt velük 1x az egyiknek rólam, a másik kettővel meg semmi lényegesről. Elvileg egyiknek sem kelett a párom és ku.rvának tartja őket. Jó annyi mentsége van hogy emberből van elfelejthette letörölni. Tegnap a veszekedés után letörölte a gépről a képeket és fb rol a lányokat..de kb minden 2. Héten van egy gyülekező amire néha elmegy és azok a lányok is ott vannak. Azt mondta nélkülem nem fog elmenni oda. Szerintetek? Félnem kell? Vagy csak a féltékenységem miatt nehéz ezt elfogadnom.2016. nov. 1. 12:25
1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem oda irni hogy az egyik lány akivel rólam beszélt (nem rosz dolgokat) arról volt a legtöbb kép és mikor kérdeztem hogy mikori akkor kapásból hazudott nekem.
2016. nov. 1. 12:30
3/5 anonim válasza:
Nem. Nem kell félned, mert már felkészültél a tényekre, és valahol már tudod, mi lesz a vége.
4/5 A kérdező kommentje:
Lassan egy éve.
2016. nov. 1. 13:11
5/5 anonim válasza:
2.vagyok... Akkor gratulálok a naivitásodhoz! :) 1 éve jártok, nincs jelentősége számára a képeknek, mégis megtartotta egészen eddig, míg te fel nem fedezted őket!
"mondta hogy ismeri is őket és fel akarta őket szedni" majd h "egyiknek sem kelett a párom és k.... tartja őket". Ja... mert amíg csak udvarolgatott nekik, addig nem tartotta őket k...nak, csak azután,h kikosarazták őt? Érdekes értelmezése van a pasidnak... Szóval ez olyan is lehet,h veled sem gondolja komolyan, csak azért vagytok, h ne legyen egyedül.. akár lehetne ezt így is értelmezni :DDD Az ő gondolkodása alapján persze!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!