Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek járhatok a mostoha...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek járhatok a mostohaunokatesómmal?

Figyelt kérdés
Ő is szerelmes belém és én is de nem merem neki elmondani hogy szeretem mert nemvagyok benne biztos, hogy jó ötlet az unokatesómmal járni

#szerelem #járás #Mostohaunokatesó #biztos jó ötlet?
2019. jún. 28. 23:13
 1/5 anonim ***** válasza:
75%
Ha tudod mi az a “stepsister” akkor a választ is tudod
2019. jún. 28. 23:28
 2/5 anonim ***** válasza:
Mostoha, tehát semmi közötök egymáshoz, nem vagytok rokonok, szóval igen, járhattok. Az más kérdés, hogy a szülők meg a többi rokon mit fog szólni hozzá.
2019. jún. 28. 23:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Járni járhattok, hiszen mostoha, a család többi tagja a kérdéses ebben az esetben.
2019. jún. 28. 23:46
 4/5 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom

Gyakorlatilag igen járhattok

Elviekben és elméletben nekem necces lenne de ez az én személyes felfogásomból fakad

Ez főleg rajtatok múlik

És a családon hogy ők hogy fogadnák

2019. jún. 29. 00:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Azt nézd meg van e közeli vér kapcsolat, pl másod uncsi akivel nincs, vagy mostoha tesó az már simán lehet.
2019. jún. 29. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!