Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járhatok nálam fiatalabb pasival?
Figyelt kérdés
A srác most 8.-as én 9.-es vagyok és ő nagyon tetszik nekem. És már alakul a dolog de nem lennr ciki a suliban? Egy fél évvel vagyok nála idősebb de ő az alattam lévő osztályba jár. Szóval szerintetek hülyeség lenne vele összejönni?2015. nov. 29. 13:01
1/11 kismaciazerdobe válasza:
Szerintem nem ciki és nem hülyeség ha komolyan gondoljátok! :D
2/11 anonim válasza:
Mindketten dedók vagytok úgyhogy egyre megy ki kivel jár. Az is röhej mikor pasinak hívnak egy pipaszár lábú 40 kilós legényt xD
3/11 anonim válasza:
Pacsi kérdező!!! :) Ugyanígy vagyok én is. A srác és én köztem is majdnem félev van. Szerintem nem a kor számít egy kapcsolatban vagy mások véleménye. Remélem ti azert tovabb jutottatok már, mert én csak heti 1-szer találkozom a fiúval és az sajnos nem elég ahhoz, hogy megismerhessen engem.
5/11 anonim válasza:
2. miert baj ha valaki 40 kilos es pipaszar labu?
6/11 anonim válasza:
JARHATOK?? :D Persze hogy jarhatsz vele erre nem kell engedelyt kerni :D Ha boldogok vagytok es szeretitek egymast akkor teljesen mindegy
7/11 anonim válasza:
Ez a kis különbség nem számít,ha titeket nem zavar másoknak is kötelező leszarni...
8/11 anonim válasza:
Ha már így engedélyt kérsz: Nem.
(Egyébként simán).
9/11 Vad-Ász válasza:
Egy év ide vagy , oda nem oszt nem szoroz
10/11 anonim válasza:
Mivel ezek a szerelmek 1-2 hónapig tartanak általában, nincs sok jelentősége!
De az is lehet hogy egy életre együttmaradtok! :-)
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!