Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kupicalajos kérdése:
21 évesem járhatok 16 éves lánnyal?
Figyelt kérdés
2015. júl. 16. 01:03
1/9 anonim válasza:
Igen, de ha valamit elszúrsz és jó ügyvéde van, be is perelhet.
2/9 anonim válasza:
simán nekem 14 éves csajom van 25/F
3/9 anonim válasza:
Nekem 26 éves pasim van akit itt ismertem meg én 14/L vagyok.De 2évig most ha lehet ne csinálj hülyeséget mert kiskorú és feljelenthet zaklatásért meg ilyesmi.
4/9 anonim válasza:
16 vagyok,a barátom 21 :D tökéletes minden.:)
5/9 anonim válasza:
Igen, #1 meg marhaságot mond.
Magyarországon a beleegyezési korhatár 14 év, beperelni legfeljebb olyasmiért perelhet be, amiért ugyanúgy beperelhetne pl. egy 20 éves is.
6/9 anonim válasza:
Hagyd meg a 16 éves lányokat a 16 éveseknek, k*csög.
Mi sem járunk 21 éves nőkkel.
7/9 anonim válasza:
Pedig a 21 éves nők ezerszer jobbak.
8/9 anonim válasza:
Akár 14 évessel is.
6-os nagyon megmondta (jogosan). xD
9/9 anonim válasza:
ha nem csak egy kalandot akarsz tőle akkor igen , ha meg nem tudod mit akarsz akkor hagyd meg a korabelieknek
19l :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!