Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak hogy jobban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak hogy jobban kedveljen?

Figyelt kérdés
Van egy fiú, akibe 2 éve szerelmes vagyok. Szerintem én nem tetszek neki, barátként tekint rám. Most vége lett a sulinak, nem tudunk annyit találkozni mint eddig. Mit csináljak hogy megszeressen? Szerelmes legyen belém??
2019. jún. 15. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:
Beszélgess velee
2019. jún. 15. 14:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Beszélgessetek, töltsetek együtt időt. Aztán vagy megkedvel, vagy nem. Ezt nem lehet erőltetni.
2019. jún. 15. 16:10
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha baratként tekint rád akkor az tökéletes taptalaj, találkozzatok, szervezz valami jó programot( kosarazhattok, kávé, jatékterem) a lenyeg, hogy hozd ki magadból a maximumot és add önmagad(allati klisé, de igaz, ha önmagad vagy az nagyon vonzó)beszélgess vele sokat, esetleg mélyebb témákról, de ne próbálj eröltetetten tetszeni neki, ha pedig nem jön össze, akkor lépj túl, nem ér annyit, hogy sokáig szomorkodj miatta, hidd el lesz masik, lesz jobb <3
2019. jún. 15. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!