Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TomiEmO kérdése:
Mik lehetnek a jelek a lánynál?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit egy éve ismerek, és szerelmes vagyok belé 1 éve, és ő ezt tudja. Sokat járunk sétálni, de mindig mondd valakit, aki tetszik neki, de engem azt mondja hogy úgy nem szeret. Viszont szokott furán viselkedni, például mostanában rám parancsol, hogy muszály vele mennem sétálni, meg mindig kérdezgeti hogy tetszik-e még nekem, amikor megyünk sétálni dúrja a haját, mindig közel "bújik" hozzám, de állítólag nem én tetszek neki. Szerintetek most mit csináljak, mit jelenthet ez az egész?2019. jún. 10. 19:43
21/22 A kérdező kommentje:
Ma is voltunk sétálni, már kézen fogva, és mondom, hogy nem hinnék el mások, hogy nem járunk, erre mindig azt mondta, hogy "még!". Meg ölelgetett stb. Puszi is volt megint. Meg mondja, hogy lehet rosszul sejtem, hogy nem jövök be neki. Szóval szerintem most jó minden. De igaz, lehet hogy velem is ezt fogja csinálni, majd kiderült. Köszi
2019. jún. 25. 22:09
22/22 anonim válasza:
Azert szurkolok kedves kérdező!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!