Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lehet még esélyem a lánynál?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet még esélyem a lánynál?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe kiskorom óta szerelmes vagyok. Amikor kicsik voltunk ezt nagyon hülyén mutattam ki és sokat bántottam, ezért gyakran sírt is. Emiatt sokáig nem kedvelt. Egy darabig azt hittem elmúltak iránta az érzéseim, de az elmúlt évben újra egy jobb osztálytársi viszonyba kerültünk, és rájöttem, hogy még mindig szeretem, de rájöttem hogy teljesen megváltoztunk és semmi közös nincs bennünk.

Ő művészlélek, animéket néz, nagyon barátságos, kedves mindenkivel, csinos és aranyos, nagyon nyitott, én meg teljesen nem ilyen vagyok.

A héten nem volt suliban és írtam neki, azt hittem nem is fog visszaírni, de végül mégis és azóta minden nap beszéltünk.

Szerintetek van esélyem, vagy csak velem is barátilag kedves?

2019. máj. 8. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2019. máj. 8. 21:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Én 16 ő 15
2019. máj. 8. 21:52
 3/6 anonim ***** válasza:
57%
Hogy van-e nála esélyed, azt csak ő tudhatja. Szerintem ez nem szerelem lesz, hanem mély kötődés, vagy az "első szerelem" fogalma ennyire megmaradt benned. Sok jóra nem vezet, ha görcsösen ragaszkodsz ilyen sok éve valakihez. Tovább kéne lépned a saját érdekedben, hogy mást is be tudj engedni az életedbe.
2019. máj. 8. 22:01
 4/6 A kérdező kommentje:
De pont mostanában kezdtünk jóban lenni, nem akarok pont most tovább lépni.
2019. máj. 8. 22:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Akkor hívd el valahova, beszélgessetek, kérdezz rá, hogy ő hogy áll hozzád és eszerint dönts. Minél előbb derítsd ki, ne tápláld feleslegesen a reményt. Ha csak barátként tekint rád, akkor viszont muszáj lesz elengedned örökre.
2019. máj. 8. 22:39
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert valaki barátként tekint rád attól nem kell elengedni. Abból is lehet jó dolog.
2019. máj. 9. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!