Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem egyáltalán egy ILYEN lánynál? :/
A lany akibe szerelmes vagyok nagyon szep, ennek tetejeben nagyon okos is, talan a legjobb az évfolyamban, olyan, mint egy két lábon járó lexikon, bármit kérdezel tőle tudja a valaszt, közben eleg népszerű es vicces is, kedves, megértő, nagyon tehetséges az írásban, a rajzban... Meg igazából mindenben, amihez hozzáfog.
En meg pont az ellentéte vagyok. Nem vagyok helyes, sem okos es semmiben sem vagyok tehetséges... Nagyon-nagyon felénk is vagyok, sima emberekhez se tudok hozzászólni értelmeset, mert zavarban vagyok, akkor mit fogok tenni, ha a kiszemeltemhez szólok?
Van egyáltalán esélyem nála? Ha van, akkor meg megis hogy szólítsam meg?
(Osztálytársak vagyunk)
Nagyon Köszönöm a válaszokat!
Esélyed van, csak el ne rontsd!
Velem is volt hasonló, csak nem osztálytársam volt.
Gyönyörű 10/10es lány, lehetett is volna esélyem, csak nem éltem vele, azóta is bánom:/
Nincs
Elsősorban a hozzáállásod miatt nincs.
Az egy dolog, hogy ronda vagy, buta és tehetségtelen....sok ilyen ember van a világon, sok szép nővel.... de mivel esetedben egy intelligens lányról beszélünk, így ezzel a jelenséggel nem bíztatnálak.
Még ha esetleg össze is jönne, milyen közös témáitok lennétek.
Viszont az határozottan példamutató, hogy önkritikád az van. Szebb és tehetségesebb nem lehetsz, de tanulni, szélesíteni a látóköröd még épp idejében el tudod kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!