Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Így lehet esélyem lánynál?
Sajnos, nem sajnos egy érzékeny srác vagyok... Külsőm nem ezt sugallja, 177 centis gyerek vagyok, jó kiállással, izmos testalkatttal, némi testsúllyal.(tényleg nem vészes a fölösleg)
Szóval értitek, ha látnátok ez lenne az utolsó amit gondoltok rólam... De a Dunán, stílusom mêg ennél is túl tesz. Humoros,sokat beszélő, vezér típúsú vagyok, ami szintén nem függ össze ezzel az egész dologgal.
De ez még nem is nagy baj...itt az a baj, hogy látok egy filmet, videót ahol valaki szenved, meghal, az nagyon megtudni érinteni. Főleg ha állat...sokszor szoktam emiatt "pityeregni". Ha egy családtagomra gondolok aki nem él, akkor is elkap ez az érzés sokszor...de ha csak simán megnézek egy filmet ahol érzelmes jelenet van már általában "elönt az érzelem".... Ez baj lányok? Főleg egy ilyen sráctól mint én...🙄
15éves vagyok, meghallgatok mindenkit szívesen!
Bocsi az össze vissza dumáért, este van...😪
Mi vagy te kislány ? Ne lègy papucs ba..zdmeg!!!
Nézz le, most fel
Most megint le, látod azt a két herèt ami ott nincs? Na azt növezd ki;!!!! Az kell a csajozáshoz !!!!
Hát végülis ez is egy vélemény. 🤔
De félreértettél. Én nem csajozásra gondoltam, persze ha odamegyek egy lányhoz nem sírom el magam, simán tudok vele beszélgetni, mint mondtam a dumám meg van, nem ezzel van a baj.🖕😕
Üdv a klubban, tesó, én is ilyen srác vagyok, bár nemrég találtam egy csajt, aki hasonlított rám nagyon, rossz vége lett, ha gondolod, írj és elmesélem. Ilyenek vagyunk és kész, olyan csajt kell találnunk, aki szereti ezt bennünk és ő is ilyen. :D
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!