Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mennyi esélyem van ennél a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lorant999 kérdése:

Mennyi esélyem van ennél a lánynál?

Figyelt kérdés
Larának hívják a lányt velem egy idős (16), kb másfél hete beszélgetünk facen. Ő Székesfehérvár közelében lakik, én pedig Gyálon. És nem igazán tudtam felmérni hogy mennyi esélyem van nála eddig. Mert igazából nagyrészt én írok rá. Amikor pl kérdezem milyen napja volt akkor csak válaszol rá de nem kérdez vissza. Amit megtudtam róla: Nem szereti a perverz poénokat és a szexel kapcsolatos dolgokat nagyon, "köröm b..i", nem néz horrort mert azt mondja nem néz olyan filmeket aminek a valóság alapja 0.
2017. márc. 31. 17:09
 1/7 anonim ***** válasza:
93%
XD
2017. márc. 31. 17:29
 2/7 anonim ***** válasza:
Általában azok nem szoktak visszakérdezni(vagy csak nagyon alap dolgokat mint pl"és te")akiknél több pasi van szóban,magyarán nem mer tőled kérdezni,mert fél hogy összekever egy másikkal,és tart attól hogy olyan kérdést címez neked,amit a másiknak akarna,ez a sanszosabb dolog,a többi lehetőség az,hogy vagy bunkó,vagy egoista és azthiszi körülötte forog a világ,vagy csak simán érdektelen és uncsizásból cseverészik/huzza a pasik agyát.
2017. márc. 31. 17:31
 3/7 anonim ***** válasza:

Velem is volt hogy egy lánytól megkérdeztem, hogy milyen napja volt, és csak válaszolt rá. Aztán több évig dumáltunk, és kiderült időközben, hogy odavolt értem. Azóta van barátja, de nem is bánom, mert barátként tekintek rá. Na de ez nem is idevaló.:D Szóval esélyed az van szerintem, az egy jó jel, hogy visszaírogat. Ha nem kérdezi meg, hogy te hogy vagy csak írd le, hogy képzeld velem pedig ez meg az történt.:D Ha hajlandó rólad is beszélgetni, ha ezt így leírod neki, pl visszakérdez valamit, vagy véleményt alkot, akkor valszeg érdekled őt, de ez sem azt jelenti hogy szerelmes beléd. Csak így van miből építkezni.

Hajrá:)

2017. márc. 31. 17:33
 4/7 anonim ***** válasza:
#2-es nem feltétlenül cask negatív lehet ez a dolog. Esetleg félénk, nekem is volt egy lányismerősöm, akiről már előre leírta egy barátnője, akivel barátok vagyunk, hogy félénk(ő vett fel), és hogy segítsek már neki hogy fiúkkal is tudjon beszélgetni. Kb csak akkor írt vissza ha kérdeztem, nagyon hamar besülhetett volna a dolog, alig bírt feloldódni még facebookon is.:D Mindig én írtam rá, pedig szeretett velem beszélgetni, ezt leírta a barátnőjének is, aki a haverom.:D Ő is csak később kezdett el visszakérdezgetni, addig meg csak mesélt azokról amiket én kérdeztem.
2017. márc. 31. 17:38
 5/7 anonim ***** válasza:

Hmm szűk látókörű és úgy gondolja, hogy az amiről fogalma sincs nem létezik, jelen esetben a másvilág, vagy az amit a horror filmek elénk tárnak, pedig vannak brilliáns alkotások.Fúha, érdekes egy lány, ennyiből leírva nekem borzasztóan unszimpatikus.

L

2017. márc. 31. 17:52
 6/7 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam elhívom randira. Hova hívjam és mit csináljak amikor először találkozunk, tehát abban a pillanatban amikor meglátom először és odamegyünk egymáshoz?
2017. ápr. 2. 20:26
 7/7 anonim ***** válasza:

"Arra gondoltam elhívom randira. Hova hívjam és mit csináljak amikor először találkozunk, tehát abban a pillanatban amikor meglátom először és odamegyünk egymáshoz?"

H1vd el randira. Kérdezd meg, hogy hol és mikor felel meg neki, és mit szeretne csinálni. A többi magától kialakul.

2017. ápr. 3. 10:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!