Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TomiEmO kérdése:
Mik lehetnek a jelek a lánynál?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit egy éve ismerek, és szerelmes vagyok belé 1 éve, és ő ezt tudja. Sokat járunk sétálni, de mindig mondd valakit, aki tetszik neki, de engem azt mondja hogy úgy nem szeret. Viszont szokott furán viselkedni, például mostanában rám parancsol, hogy muszály vele mennem sétálni, meg mindig kérdezgeti hogy tetszik-e még nekem, amikor megyünk sétálni dúrja a haját, mindig közel "bújik" hozzám, de állítólag nem én tetszek neki. Szerintetek most mit csináljak, mit jelenthet ez az egész?2019. jún. 10. 19:43
1/22 anonim válasza:
Tipikus Friendzone én tuti offolnám a csajt ,mert ebből semmi nem lesz ,az meg ,hogy fura veled max azért van ,mert tudja hogy bármit megtehet veled következmények nélkül btw ilyenből komoly kapcsolat úgysem lenne.
2/22 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nagyon szeretem, és nem akarom el fogadni ezt. Pedig tudom hogy ez lenne a legjobb, de mindig reménykedek, ha egy kicsi jel is van...
2019. jún. 10. 20:09
3/22 anonim válasza:
Én tényleg a te érdekeidet nézem most elsősorban ,tényleg nem éri meg ,főleg ,ha ilyeneket neked ,hogy ő neki más tetszik az ilyen ember belese gondol ,hogy ez neked ,hogy esik aki szerelmes beléd, szimplán csak kihasznál bár tudom ezt nehéz elhinni ,de néha az ember bele lát ilyeneket ,de néha vizsgáld meg azt ,hogy ő mire lenne képes érted ,meddig menne el érted,mondjuk ha ad kaját meg ilyenek akkor érdemes barátkozni vele xdddd ,de amúgy én az ilyet hagynám mint barát is.
4/22 A kérdező kommentje:
Hát, inni szokott adni ha kérek xD De van benne valami, amit mondasz. Mivel most ballagok, meg hívtam, és azt mondta h nem biztos h fog jönni, arra hivatkozva, hogy nem tudja hol lakok. Utána mondtam h valahol talizunk és le vezetem hozzánk, azt mondta h nem bulis... Nem tudom... De az a baj, hogy nagyon szeretem, és csak ő jár a fejembe, mert azért szokott segíteni... Bármit elmondhatok neki stb... Már megbolondulok...
2019. jún. 10. 20:20
5/22 anonim válasza:
Keress társaságot, ismerkedj, próbálj belőle kiábrándulni mert ez sajnos semmire nem vezet:( ő csak barát akar lenni veled a leírtak alapján, viszont ez téged jobban rombol mint ahogy ő azt gondolná.
Új emberek megismerése sokat segítene véleményem szerint.
Szoktál bulikba járni egyébként? Középiskolából vagy általánosból ballagsz?
6/22 A kérdező kommentje:
Igazából, próbáltam mást is meg ismerni, lett is egy barátnőm, de szakítottam, mert azt hittem szeretem, közbe ugyan úgy őn járt az agyam. Szóval nem tudom... Középből ballagok. Igazából, én nem adnám fel... Próbálkoznák, de tudom hogy nincs értelme.
2019. jún. 10. 21:02
7/22 anonim válasza:
Értem. Mész továbbtanulni? Egy új környezet mindenképp sokat segítene
8/22 A kérdező kommentje:
Igen megyek. Én is abban reménykedem, hogy ott jobb lesz. Mivel egy suliba járunk, csak egy évvel alattam van, és minden nap látom kicsit rossz... De jó is, mert mindig hiányzik
2019. jún. 10. 21:21
9/22 anonim válasza:
Én csak egyet ajánlhatok. A jelek tényleg arra utalnak h bejössz neki, de ha ő mondja h nem... Egyszer próbáld ki ha nem a félős fajtából vagy: közeledj felé az arcoddal mint ha meg akarnád csókolni. Ha viszonozza tiéd a csaj ha elhúzódik akk nem érdemes vele próbálkozni
17l
10/22 A kérdező kommentje:
Igazából már gondoltam erre. Ő szokott közelíteni, tegnap előtt is, amikor mentünk sétálni, felmásztunk egy szalma bálára, és annyira közel jött, hogy már majdnem le estem, de nem csak kötekedésből csinálta, mert nem nevetett meg semmi, hanem vörös volt. Utána amikor haza kísértem akkor is mindig közelített. Köszi ezt a tippet, eddig nem mertem megcsinálni, de gondoltam rá. Most tuti megcsinálom.köszi
2019. jún. 11. 13:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!