Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
TomiEmO kérdése:
Mik lehetnek a jelek a lánynál?
Figyelt kérdés
Van egy lány, akit egy éve ismerek, és szerelmes vagyok belé 1 éve, és ő ezt tudja. Sokat járunk sétálni, de mindig mondd valakit, aki tetszik neki, de engem azt mondja hogy úgy nem szeret. Viszont szokott furán viselkedni, például mostanában rám parancsol, hogy muszály vele mennem sétálni, meg mindig kérdezgeti hogy tetszik-e még nekem, amikor megyünk sétálni dúrja a haját, mindig közel "bújik" hozzám, de állítólag nem én tetszek neki. Szerintetek most mit csináljak, mit jelenthet ez az egész?
Ezt suliban is meg csinálhatom? Vagy jobb lenne ha elhívnám sétálni? A suliban lehet hogy más hatásokra nem úgy reagálnak, ahogy valójában akár, vagy hogy mondjam.
2019. jún. 11. 19:19
13/22 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen akkor próbáld amikor kettesben vagytok, suliban egyáltalán nem olyan a hangulat meg kicsit hülyén is veheti ki magát.
Egyébként hogyhogy van még sulid amikor középsuliból már elballagtak a diákok?
2019. jún. 11. 23:05
14/22 A kérdező kommentje:
Rosszul fogalmaztam. A suliban rendeztek egy tábor féleséget. Úgy értettem. Kirándulni megyünk stb.
2019. jún. 12. 06:04
15/22 A kérdező kommentje:
Nos, megvolt a tali, adtam is puszit a lánynak. Azt reagálta, hogy elpirult, nem hajolt el még semmi, hanem csak állt, és azt se tudta hogy mit csináljon. Néztük egymást, zavarban voltunk, és el mosolyod ott, amire én is. Végül elköszöntünk és ennyi. Amúgy, a ballagási bulimra eljött, és írt egy hosszú levelet, amiben leírta, hogy mikor, hogyan mentem oda elsőnek, meg hogy milyen jól érzi magát velem, az első üzenetemet stb. Ez akkor most jót jelent, nem? Meg ma is voltunk sétálni, ott meg rendesen rám csimpaszkodott.
2019. jún. 17. 18:52
16/22 anonim válasza:
Mindenképp tisztázd vele a barátját, ne legyél egy kapcsolatban 3.személy.. beszéld meg vele hogy te nem akarsz belerondítani a kapcsolatukba meg hogy össze vagy zavarodva.
Nem értem, ha a lánynak tetszel akkor miért nem lép valamit
2019. jún. 17. 22:18
17/22 A kérdező kommentje:
Én se értem. Mert még ha nem tudná, hogy szeretem akkor jól van, hogy nem meri elmondani, de tudja hogy szeretem, akkor simán mondhatna valamit. De majd beszélek vele. Köszi
2019. jún. 17. 23:47
18/22 anonim válasza:
Na mi volt?
2019. jún. 19. 23:40
19/22 A kérdező kommentje:
Hát még sok minden nincs, de most kezd alakulni. Mondta, hogy már nem tetszik neki az a másik fiú, meg hogy el hinném e, ha azt mondja, hogy tetszek neki, amikor sétálunk ölelget, meg azt mondja, hogy hang vagyok megölelni, persze én meg ölelem, és azt mondja, hogy olyan jó érzés, amikor megöleljük egymást. Egyik nap volt nálunk a falunap, és egy barátnőjével mászkált, én meg a haverokkal, akkor is integetett meg mosolygot rám, többször oda mentem, de mindig csak úgy le léptek, köszönés nélkül, mert a barátnője azt akarta. Utána mondtam neki, hogy nagyon rosszul esett, és el mondta, hogy ő csak velem akart lenni, meg hogy nagyon hiányzok neki, és az mérgeli fel, hogy nem tudja mit érez. De utána mondja hogy higyjem el, hogy tetszek neki még ilyenek. Szerintem ez azért haladás, nem? Bocsi hogy kicsit hosszú lett, de a lényeget elmondtam
2019. jún. 24. 09:57
20/22 anonim válasza:
Én az ilyenbe tuti nem mennék bele ,de ez nem rólam szól.
Egyébként érdekes ,hogy hirtelen meggondolta magát ,nekem ezzel mindig csak az a problémám ,hogy ,ha másnál ilyet csinál ,te miért lennél kivétel?
Persze ,jogosan mondhatnád nekem azt most ,hogy ez más ,de nem.
Az emberek ilyenek éppen ami neki jó ,úgy cselekszik.
Én a helyedben inkább csak kurogatnám ,néha vennék neki virágot aztán jó napot. Persze a közös program se rossz dolog ,de mint járni nem ajánlom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!