Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran jut eszetekbe az első szerelmetek/párkapcsolatotok?
Haverok voltunk évekig, szerettem, de szerelmes nem voltam. Ő nagyon akarta, én pedig láttam rá esélyt, hogy beleszeretek. Amint rájöttünk, hogy esélytelen szét is mentünk.
Jobban bántuk volna, ha meg sem próbáljuk.
Az első beteljesült szerelemről ami nem csak jó lesz az kipróbálni dolgokat alapon nyugszik:
Nem véletlenül pont annak az embernek szavazunk bizalmat aki az első nekünk. Biológiailak valószínűleg ő a legalkalmasabb számunkra az addigi megismert emberek közül. Tudjuk róla hogy amitől félünk és gáznak tartanánk, ha megtörténne vele nem lesz az. Vele éljük át az első csók bizsergését. Ő érinti testünket előszőr úgy ahogy addig senki. Ő nyúl olyan helyekre amikről csak fantáziáltunk, hogy majd valaki egyszer megteszi. Miközben ezeket tesszük beszívjuk az illatát, megérintjük a bőrét a haját mi is oda nyúlúnk amire már annyira kíváncsiak vagyunk.
Persze minden új kapcsolatban megvan a vizsgadrukk, de ezek már nem olyanok mint az első első alkalom volt.
Nekem akivel ezek a dolgok elsőnek történtek egy 8 évvel idősebb szinte férfi ember volt, én szakítottam vele. Nem azért mert nem szerettem hanem mert megakartam ezeket a dolgokat tapasztalni mással is, hisz minden ember más. 5 éven át tapasztalgattam amíg belém nem hasított a felismerés hogy senki nem érintett még úgy mint akkor ő.
Szerencsére pozitívan reagált az újboli megkeresésemre és azóta férj és feleség vagyunk 7 éve.
A kérdésre válaszolva szerencsére minden nap eszembe jut mivel minden nap látom. A külön töltött 5 évben pedig nem is tudom, talán minden hónapban 1-2x bele gondoltam vajon mi lehet vele és boldog-e. 30/N
Ahhoz kéne először egy párkapcsolat.
Hölgyek szingli vagyok bármikor ráérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!