Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek meddig tartott az első párkapcsolatotok?
Figyelt kérdés
És hány évesek voltatok?
(14/l)
2017. ápr. 2. 23:00
1/13 anonim válasza:
Tizenvalahány éves voltam kb 13-14 nem volt komoly kapcsolat. 7 hónapig tartott
3/13 anonim válasza:
12 éves voltam és 3napig.
Megvártuk míg a gyerekek kirepülnek.XD
4/13 anonim válasza:
Két év és 2 hónap, a kezdetekor 17 évesek voltunk.
5/13 anonim válasza:
9 hónapig köldökzsinóros kapcsolatban voltam anyámman -0,75 évesen. Azóta nem volt kapcsolatom :( (21F)
6/13 anonim válasza:
Viharom, tavaszom, rejts el, rejts a szívedbe, még ne, még ne engedj el!
7/13 anonim válasza:
Két év fél évig - hülyeség volt addig huzni. 27 voltam, mikor szakitottunk.
8/13 anonim válasza:
15 voltam akkor es 3 ev 2 honapig tartott.
9/13 anonim válasza:
19 voltam. 4 hónapig tartott. Bár nem tudom mennyire lehet kapcsolatnak nevezni azt, hogy hónapokig azt színleli mennyire szeret, aztán mikor megtörténik az első együttlét, utána kidob, mert csak a szüzességem kellett neki.
10/13 anonim válasza:
2,5 év, és 24 voltam. Hülyeség volt addig húzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!