Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen volt az első, igazi párkapcsolatotok?
1,5 év.
Be, igen be XD
Igen, vele.
17 évesek voltunk.
A legszebb emlékem, hogy Karácsony előtt egy nappal jöttünk össze, amikor elkezdtünk csókolózni, elkezdett havazni is.
23 vagyok most már, de emlékszem ezekre a dolgokra, nem csak szép emlékeim vannak vele, hanem egész életem legszebb emlékei is vele vannak.
18
még mindig együtt vagyunk
be
igen
rengeteg szép emlékem van vele, nem tudnék egyet kiemelni. de talán az, h szinte mindenben első volt nekem
Sok 1-2 hetes rövid semmiségem volt, amit nem tudok párkapcsolatnak nevezni és nagyon egyéjszakásnak sem.
Szimplán ennyi idő kellett mindig, hogy rájöjjek, hogy a másik nem tökéletes nekem és csak azért nem maradok vele, hogy legyen kivel együtt lennem.
Most 20 éves vagyok és egészen eddig nem sikerült normális párkapcsolatra alkalmas lányt találnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!