Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek miért akarna...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért akarna féltékenyé tenni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú akivel lassan két hónapja beszélgetek. Igazából eléggé megkedveltem de mostanság mintha próbálna féltékenyé tenni, vagyis mind mondja hogy ő hány lányal beszélget és hogy van egy szép lány akivel lehet hogy össze fog jönni..és ezek után van mikor megkérdi hogy féltékeny vagyok?..és ezek mellett elég sokszor szokott írni meg néha ‘szerelmem’-nek is szólít..
2019. jún. 2. 18:32
 1/3 anonim ***** válasza:

Azért,mert meg akarja mutatni neked és magának is,hogy ő mekkora menő,hogy szóba áll vele több lány is,ill. az őszinte és közvetlen kommunikáció helyett ilyen éretlen módon akarja tudtodra adni,hogy téged akar.

Az effajta gyermekes viselkedés hozzá hasonló lányoknak lehet vonzó,szóval ha ilyen vagy,akkor megtalálta zsák a foltját,ha pedig nem, találsz érettebb partnert is.

2019. jún. 2. 18:53
 2/3 A kérdező kommentje:
hát igen én is arra jutottam, hogy ez már nagyon gyerekes :/
2019. jún. 3. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:
ez nagyon gáz... szerintem ezt valahogy a tudtára kellene adnod hogy észre vegye magát mert ezzel a gyerekes viselkedéssel pontosan hogy a visszájára sülnek el a dolgok..
2019. jún. 10. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!