Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez mit akarna jelenteni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez mit akarna jelenteni?

Figyelt kérdés

Kb másfél hónapja szakított velem a barátnőm (5 hónapig tartott, ami szerintem első kapcsolathoz képest nem rossz) és nagyon szerettem/szeretem. Múlt héten random bejelölt egyik barátnője, majd nem sokkal kesobb kuldte snapchaten, hogy vele (is) van. Másnap este snapchaten küldte, hogy a kedvenc foci csapatom meccsét nézi, miközben gyűlölte a focit, és a meccs idejekor már aludni szokott. Harmadik nap az egyik barátnője (másik) megnézte az insta storymat is, úgy hogy nem is követ. Nagyon furcsa, mert egy ideje mindenféle depresszios képet, posztot likeol ami szerelemrol, hiányról (stb) szól. Nagy részben a szüleink miatt szakitottunk, meg ellaposodott a kapcsolat, de szerintem a szülős ügy is közre játszott ebben. Mindenki mondta h sz*rjam le, de nekem hianyzik és nem tudom hova tenni ezt az egészet, lehet én gondolom túl, de egyik naprol a masikra nem lesz senki focirajongo. (az ágyneműm is olyan volt, és nem Barca vagy real)

Ti mit gondoltok?

2019. febr. 27. 17:50
 1/2 anonim ***** válasza:
42%

Snapchat meg insta. A facebookot kihagytad,vagy az már nem menő?

Mi van a mai fiatalokkal? A "real life" már nem létezik?

2019. febr. 27. 19:24
 2/2 kamugyrosz ***** válasza:
Edes istenem
2019. febr. 27. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!