Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Miért csinálja ezt? Engem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálja ezt? Engem talán mégsem akarna elvesziteni?

Figyelt kérdés
Van egy fiú aki tetszett nyáron de végül egy barátnőmmel járt egy hétig.Mikor engem elutasitott nagyon összevesztünk.Eltelt 1 hónap én pedig rákérdeztem hogy most akkor utál e azt mondta nem de hagyjam békén, ne beszéljünk többé. Elkezdődött az iskola.Mikor engem meglát szomorú arrcal néz. A barátnőmmel úgy váltak el hogy barátok maradnak, de nem is köszönnek hanem mindig mikor meglátja elmenekül előle engem viszont megbámul mindig. Szinte minden nap szemezünk és ez kikészit h velem ennyire máshogy viselkedik pedig most nem nekem kéne bolondnak tűnnöm a szemében? Minden oka meglenne rá h meneküljön de talán újabb esélyt várna tőlem vagy mi?

2017. okt. 1. 16:35
 1/2 Ketri ***** válasza:
Nem véletlenül néz. Én viszont nem adnék neki újabb esélyt, vagy megfontólóra venném, és az ismerkedés alatt minnél inkább megismerni, és megtudni pontosan mik is a szándékai. De akár írj neki és kérdezd meg hogy mit szeretne. Álltaláb egy srác nem bámul meg többször egy lányt
2017. okt. 1. 17:13
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszod!

Én is gondoltam már erre hogy nem véletlenül néz. Egy hónapja nagyon csúnyán összevesztünk és azóta szerintem egyikőnk se mer a másikhoz szólni ezért nem tudom hogyan kérdezhetném meg mit is akar most, de ha egyszer egyedül látom a suliban odamegyek és megkérdezem, mert ezt én már tényleg nem bírom így. Azt hiszem sajnos ha érez is valamit nem túl komolyak a szándékai kisfiú még fiatalabb is 1 évvel szóval vigyázok az újabb ismerkedéssel

2017. okt. 1. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!