Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Többet akarna a csaj mint...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Többet akarna a csaj mint barátság?

Figyelt kérdés
16 éves fiú vagyok a barátnőm is 16. 10éves korunk óta ismerjük egymást mikor átjött a mi sulinkba én voltam vele el a legjobban azóta már átmentünk más-más középsuliba de délutánonként mindig találkozunk.megfordult már a fejemben igen hogy biztos lefeküdnék vele de csak 1x volt intimebb dolog azt akarta hogy betegyem az egyik ujjam :P de ennyi többször aludtam már nála az anyukájával él vele is elszoktam beszélgetni és jól elvagyok ott náluk.a lány is aludt már nálam 2x viszont azért gondolok hogy többet akar mivel szexuális jellegű üzenetet képeket küldözget fb-n aminek nem vagyok ellenére igazábol csak furcsa hogy nem mutatja ki élőben ezeket..ha járnánk vagy esetleg megtörténne az,akkor a barátságunkat kockáztatnánk?
2017. márc. 31. 06:46
 1/2 anonim ***** válasza:

:D :D ezen az ujjas dolgon jot nevettem

Amugy ja, nyilvan szexelni akar, mi masert kerne, hogy megujjazd..?

2017. márc. 31. 08:18
 2/2 anonim ***** válasza:

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD(es ez folytatodik meg 173 sorban)

Ember... vagy valami olyasmi. Tobbet akarna e mint baratsag? Ezt most komolyan kerdezed? Amikor azt kerte hogy ujjazd meg???? Hat figyelj akkor kozlom veled a tenyt hogy valoszinu dugni is szeretne. De tuti nem ujjaztad meg amekkora vak csira vagy. Habar nem bantasbol irom a te korodban en meg nagyobb gyoker voltam, nekem is volt hogy az olembe ult a csaj meg puszilgatott sot a farkamat nyomogatta a gatyamon keresztul de nekem nem esett le hogy tetszhetek neki :D Ez van agyilag fel kell noni de ne aggodj nem fog gyorsan menni :D

2017. márc. 31. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!