Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
A történet: én és a barátnőm 16 évesek vagyunk, több mint 4 éve vagyunk együtt. Olyan ez mint egy mesében, mindkettőnk családja tilt egymástól. Mi ezota titokban vagyunk együtt, nagyon ritkán találkozunk, még írogatni sem tudunk mindig. De én őt jobban szeretem az elezemnel bármit megtennék kettonkert sosem akarom elveszíteni. Tudom hogy ő is ezt gondolja rólam. Ő az első barátnőm(érthető, 12 évesen jöttünk össze). Van aki azt mondja ki kellene próbálnom valaki mással, megismerni más lányt is, de én hiszem hogy ez az egy az igazi, a Tökéletes mivel ennyi ideig a tiltás ellenére kitartottunk egymás mellett jóban rosszban. Ma találkoztam vele és a szüleim észre vettek egy képet amin ketten vagyunk amint én őt ölelem. Ebből jött a szívás.. mindkettőnknek nagyon rossz mivel megjobban tiltanak.
Meg akarom már ölni magam de nem tudom mert tudom mekkora fájdalom lenne ez neki és vele akarok lenni, és nekem az fontos hogy ő boldog legyen. Mit kellene tennünk így külső szemre? Együtt maradnunk a tiltás ellenére?
Vagy menekuljek a halálba? (Nem akarok gyengének tűnni és őt sem tönkre tenni)
Vagy szakitsak vele és mindkettőnknek okozzon baromi nagy fájdalmat mivel tudjuk hogy igazán szeretjük egymást?
Más hasonló korúak kapcsolata pár hónapig tart..de ez más. Érzem hogy ez több. Nem csak tetszik. Szeretem.
Nem kérek olyan kommenteket H kis 16 évesen foglalkozzak mással.. csak kíváncsi vagyok a véleményére annak aki el akarja ezt olvasni.
Köszönöm a türelmet!
Azért is mutassátok meg, hogy tiltás ellenére is együtt vagytok.
Szüleiteknek előbb utóbb megkell szokniuk..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!