Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezmégbiztinemvoltna kérdése:
Mit kéne tennem szerintetek? Ötletek?
Figyelt kérdés
Szóval van egy srác akivel beszélgetek egy ideje.Anotalkon ismertem meg és nem vártam semmi komolyat ettől az egész dologtól. De már kb egy hónapja beszélgetünk és egyik nap azt mondta, hogy szerelmes belém, és én is az vagyok belé.Neki barátnője van és ő Magyarországi én meg Erdélyi vagyok. Szerintetek van értelme ennek az egész dolognak? Azt hittem nem fontos nekem, de folyton rá gondolok és arra, hogy mi is lenne a helyes döntés. De nem tudom.2019. máj. 7. 16:15
2/3 anonim válasza:
Hányszor kell még leírni, hogy ha nem találkoztál az illetővel, nem lehetsz szerelmes?! Csak a virtuális másnak való fontossági érzet miatt kattantál be, jó érzés, hogy valaki keres. Semmi baj, majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!