Olyan szeretnék lenni mint a videóba (bővebben lent). ötletek? Linkek? Mit kéne tennem?
14 éves leszek szeptemberbe. vékony vagyok 166 cm/42 kg. és nagyon szeretnék 16 éves koromra már egy nagyon jó alakot,most is jó,mert nem formátlan vagy nem vagyok kövér,de szeretnék egy formás és egy nagyon szép alakot,van itt egy videó meg egy kép(mindegyiken egy lányról van szó,a képen is,meg a videón a barna hajú csaj,fehér vizes pólóba:))
LINK: http://www.youtube.com/watch?v=hTQN09Yudpo
nagyon szeretnék ilyen alakot.
a kérdésem : most elkezdjem az alakformálást?vagy később?
és mit csináljak?hogyan tornázzak/itthon tudok csak ilyen alakformálást csinálni/ mármint ne mondjatok edzőtermet meg ilyenek. ja és linkelhettek is amibe le van írva hogy csináljam.
köszi
A legfontosabb,hogy ne fogyókúrázz,hanem a zsírt próbáld meg átalakítani izommá.Ezt ajánlom:
1.nap:reggel 10 perc futás(közben megállhatsz),délután 5 felülés,este 10 felülés.//reggeli után,vacsora előtt//
2.nap:reggel 10 perc futás(közben megállhatsz),délután 10 felülés,este 15 felülés.//reggeli után,vacsora után//
3.nap:reggel 15 perc futás(közben megállhatsz),délután 15 felülés,este 20 felülés.//reggeli után,vacsora előtt//
4.nap:reggel 5 perc futás,kora délután 10 perc futás,este 20 felülés.
5.nap:reggel 5 felülés,kora délután 15 felülés,este 20 felülés.//igyál nagyon sokat!!//
6.nap:reggeli futás elmarad,kora délután 2-2,5 liter vizet igyál-sokat fogsz vécére menni,de tisztul a szervezeted tőle,és könnyebb lesz izommá alakítani a zsírt//
7.nap:reggel 10 felülés,kora délután 10 felülés,késő délután 10 felülés,kora este 5 felülés.(ez összesen 30 felülés)
8.nap:atlétika-így csináld:állj fel terpeszbe,a kezeiddel érintsd meg a földet(ezt sokszor ismételgesd),aztán fuss helybe 5 percen keresztül,aztán menj megint terpeszállásba,de most jobbra is 2-őt,balra is kettőt "dülöngélj?"..vagyis mindkét kezeddel legyél közel a lábadhoz oldalról(remélem érted)
És ha nem látod még eredményét,akkor a 9.-10. napra ezt ajánlom:
9.nap:15 perc futás,atlétika(terpeszállás,helybenfutás),25 felülés
10.nap:futás kimarad helyette sok ivás(vécézési idővel számolj,tehát csináld reggeli után-ebéd előtt),25 felülés délután,este pedig atlétika(20 percig ismételgesd a gyakorlatokat,amiket leírtam)
Egy nap alatt nem lehet elérni az ilyen alakot,ahhoz nagyon jó kondícióban kell lennie az embernek..
A folyamatosság,rendszeresség nagy úr,ha egyszerre akarsz mindent és túlhajszolod magad,akkor akár hányingered is lehet,ezért azt javaslom,hogyha nem bírod a sok futást,akkor likvidáld a programból,a combjaidat azzal is erősítheted,ha lefekszel a földre és felemeled a lábad és biciklizel(könyökölni kell,rosszul írtam,de a földön kell lenni!)
A sok víz ivása kitisztítja a szervezetedet,megtisztítja minden mirelittől és nasitól(chips,fagyi,csoki),és egészségesebb is lehetsz..mert a jó kinézethez az egészség is fontos!:D
rendben:) úgylesz,írni fogok..egyébként szoktam futni,bicózni,de mostanába elmaradt.. de ezt most csinálom,és fel hoztam magammal most a szobámba fél liter ásványvizet amit muszáj meginnom mert ma megettem egy zacskó chipset,és a bőröm nem valami szép mostanába:S
de holnaptól csinálom ezt az alakformálást:) remélem sikerül,és ezt csak 10 napig kell és ennyi?vagy folytassam tovább egész életembe?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!