Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kell tennem ha egy csaj...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egzotikusallatkereso kérdése:

Mit kell tennem ha egy csaj az osztalyombol nagyon bejon es amikor mondtam neki hogy szeretem es kesobb elhivtam valahova o azt mondta hogy a tobbi lent?

Figyelt kérdés
idezem 'oszinte leszek mert nagyon aranyos srac vagy nem szeretnem ha ez felreertheto lenne szoval szeretnem most tiztazni hogy ugye csak mint baratok mennenk? mert osztalytarssal nem igazan jonnek alapbol ossze meg most nagyobb szuksegem lenne egy baratra❤️remelem nem bantottalak meg vagy ilyesmi mert tudod hogy nagyon birlak❤️' szóval en szeretnek tobbet koszonom Elore is a tanacsokat

2019. márc. 23. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem teljesen egyértelmű a választása. Sosem értettem,hogy miért nem lehet megérteni,és elfogadni a visszautasítást. Nem húzza az agyad,nem bizonytalan a helyzet,amikor még tudnál bármit is tenni,ő közölte, hogy csak a barátod szeretne lenni. Fogadd ezt el!
2019. márc. 23. 20:32
 2/3 anonim ***** válasza:
77%
Hát én se értem, hogy a kérdező mit nem érti...
2019. márc. 24. 08:22
 3/3 anonim válasza:
100%
Ez elég egyértelmű, nem akar veled kapcsolatot. Ha sokáig erőlteted a témát nagy ívben el fog kerülni.
2019. márc. 24. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!