Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztályomból tetszik nekem egy fiu. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
12evesek vagyunk, ugyhogy olyat ne mondjatok h rancigaljam be az agyba!nemsokara lesz a szülinapi bulim , ugyhogy ehez is adhatok ötleteket, viszont sajna a szülok ott lesznek néhány szobanyira. Kaptam amugy tole nehany felreertheto jelet, csak ilyenkor hajlamos az ember mindenbe belelátni minden mast. Viszont az ofőnk sajna elég vasklapos... Előre is köszönöm a válaszokat!2016. szept. 18. 09:13
1/7 anonim válasza:
Meghívod, táncolsz vele, tudomisén. 12 évesen én még legóztam, nem értek hozzá
2/7 anonim válasza:
Semmi féleképpen ne válasz az osztályodból :)
3/7 anonim válasza:
Így van. Osztálytárssal ne kezdj. Ebben a korban még nagyon hamar véget ér a l'amour, és szar lesz évekig látni, hogy mással kavar.
4/7 A kérdező kommentje:
OK, értem hogy nem praktikus, de mit csináljak hogy felszedjem? Köszi a válaszokat!
2016. szept. 19. 19:41
5/7 anonim válasza:
Szerintem 12 évesen nyugodtan kezdhetsz osztálytárssal, nálunk is annyi ilyen volt. Mivel ilyenkor még semmi komolyra nem kerül sor (többnyire), késöbb úgysem igazán lesz kínos.
Szerintem, ha van valami nasid kínáld meg, beszélgess vele sokat, délután menj arra amerre ő, mondjuk azzal a kifogással, hogy mész a mamádhoz, vagy hasonló (nálam ezek régen bejöttek 😂),vagy ha van valami sulis program ahol lehet keringőzni, vagy valami hasonló, akkor beszéld rá, hogy táncoljatok.
6/7 A kérdező kommentje:
4es köszi !
2016. szept. 27. 13:21
7/7 anonim válasza:
Szia! Nem pártolom az o.társsal randizgatást! Gondolj bele felszeded és kb egy hónap és vége utána meg nézheted a mocskos hülye fejét ahogy mással csókolózik. És egészen év végéig. Ha jól számolom 6 odikos lehetsz. De a te döntésed mondjuk szerintám várj 13-14 évesik (14/F vagyok) És 13 éves korom óta élek nemi életet de szerintem 12 évesen simán megpróbálhatsz nemi életet élni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!