Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az osztályomból tetszik egy fiú, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Az a helyzet, hogy van egy fiú az osztályból, aki tetszik nekem, de nem tudom, mit csináljak.
Karácsonykor, mikor nevet húztunk, akkor visszadobta a nevem, de lehet, mert nem tudott volna mit adni. Meg ő élsportoló, én meg labdafóbiás vagyok.
De mondta, hogy tök cuki vagyok, meg amikor csocsóztunk, akkor, hogy nekem biztos menne, mert minden megy, amit kipróbálok.
Meg még kissebb dolgok: pl. elkéri a ceruzámat, tollamat, megkérdezi, hogy a haverja ebédel-e még.
Az osztályban vannak náam szebb lányok, az egyik nyíltan rajong érte, szóval elég nehéz ügy.
Anyukámat nem szeretném erről megkérdezni, így hát maradt az internet.
A válaszokat előre is köszönöm!
12/L
2015. szept. 11. 19:57
1/2 anonim válasza:
EZ az iskolai szerelem téma nagyon necces... ha haraggal szakítotok, áll a bál.
2/2 anonim válasza:
Ha egy lány "rajong" egy fiúért attól még nem biztos higy pont ő jön be neki. Szemezz vele hogy észrevegyen, ha rádnéz mosolyog ha viszonozza akkor lehet tetszel neki (vagy vicces a fejed). Facebookon vagy valahol is írhatsz neki és esetleg utalgatsz magadra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!