Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ez most tényleg ennyi volt?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most tényleg ennyi volt? (FIÚK)

Figyelt kérdés

Elsősorban fiúkhoz szólnék. A dolog annyi lenne hogy van egy fiú akit már több éve ismerek de az utóbbi pár hónapban jutottunk el ahhoz hogy igazán közel kerültünk egymáshoz. Chaten napi szinten beszéltünk és el is hívott randira, már az is megvolt hogy hova. Aztán nemrég rákérdeztem hogy akkor mi a helyzet ezzel, hogy találkozunk e (mivel én is nagyon vártam és ő is tök izgatottan írt róla), erre lerázott néhány olyan üzenettel, hogy neki más dolga van és most csak arra akar összpontosítani.. azóta nem is beszéltünk,nem keresett.

Eléggé bánt a dolog, mert én semmi rosszat nem tettem, nem írtam, ennek ellenére ez lett a vége.

Most akkor ez azt jelentené hogy ennyi volt?

2019. máj. 27. 15:04
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Vagy valami komolyabb dolog történt (pl. meghalt valakije) vagy brutál módon berezelt. Erős tippre a második, de adjuk meg a lehetőséget az elsőre is. Egyelőre most ez ennyi, de nem hiszem hogy egy idő után ne keresne. Kérdés mennyire lehet komolyan venni akkor már.
2019. máj. 27. 15:08
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Vagy több vasat tartott a tűzben...

És valaki mással előbb találkozott mint veled :/

Vagy tényleg van valami szar az életében 😔😔

Vagy esetleg vizsga időszak van ? Hahó? :D

Ne mondj még le róla :)

Ha akar valamit keres, te kerested, ebből szerintem lejött neki hogy nem közömbös számodra :)

Ha van kedved írhatsz azért neki, hátha van azért néha kedve ideje beszélni.

Hátha elmondja mi a helyzet :)

2019. máj. 27. 15:19
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Tudta hogy vizsgaidőszak lesz akkor is mikor örült neki hogy találkoznak, szóval ez így nem jön össze. A másik, hogyha erről lenne szó, akkor azt írná, hogy tanulás miatt sajnos nem fér bele, és nem változik meg teljesen csettintésre (úgy hogy már nem is keresi).

Szerintem már ne írj, várd meg míg ő keres. De mint már volt arról szó, azt neked kell majd eldönteni hogy ezek után van-e értelme még foglalkozni vele, én nem hiszem hogy érdemes még.

2019. máj. 27. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Ne bántson a dolog, ha te megtetted a magadét, akkor nehogy már neked essen rosszul, hogy a másik ferdít.

Ezt a vizsgaidőszakos dolgot meg hagyjuk. A legnagyobb kamuk egyike. Aki tényleg akar találkozni, az be fogja osztani az idejét.

Biztos vannak extrém peches esetek, de tapasztalataim alapján sajnos nem ez van a háttérben a legtöbbször.

24/F

2019. máj. 27. 15:43
 5/7 anonim válasza:
Várj vele! Igazuk lehet az előző válaszolóknak, de a jóra megéri várni.
2019. máj. 29. 10:50
 6/7 anonim válasza:

Szerintem varj vele hatha valami komoly dolgon ment keresztül vagy megy épp keresztül, viszont ha tenyleg leráz és nem keres többet egy nyomorék szerintem.

18/F

2019. máj. 29. 22:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!!:) ment mindenkinek zöld kéz
2019. máj. 30. 07:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!