Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mit gondoltok fiuk? Tobbi lent

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondoltok fiuk? Tobbi lent

Figyelt kérdés

A baratnom tangas bikinit vesz fel mikor megyünk strandra stb. Kifejezetten zavar engem, hogy mindenki őt bámulja. Említettem is neki, hogy kellemetlen, de nem mondott rá semmit. Nem vagyok a nagyon féltékeny tìpus, de ez rettentően felhùzza az agyamat :/

Ti mit gondoltok , holgyek urak?

2019. máj. 16. 18:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
13%
Kiba.szott feltekeny vagy.
2019. máj. 16. 18:51
 2/25 anonim ***** válasza:
59%
Te meg vegyél olyan fürdőgatyát ami a farkad emeli ki.
2019. máj. 16. 18:54
 3/25 anonim válasza:
81%
Szerintém teljesen jogos a felháborodásod. Próbáld meg megbeszélni vele.
2019. máj. 16. 18:55
 4/25 anonim ***** válasza:
67%

Az exem volt ilyen. Hangsúlyoznám, hogy ex.

Ne piszkáld ezért a barátnődet. Lehet, hogy jól esnek neki azok a pillantások, de ettől függetlenül téged szeret és nem csalna meg. Ha meg mégis megcsal, az nem a bikinije szabásán múlt.

2019. máj. 16. 18:55
 5/25 A kérdező kommentje:

Gondolkoztam , hogy felveszek egy nyakba akasztható pènisz tartó fürdőruhát 😂😂

Viccet félre tève, ez nem fèltékenysèg, hanem gáz, és kellemetlen helyzet. Pròbálom, de ùgysem értenè meg szerintem :/

2019. máj. 16. 18:57
 6/25 A kérdező kommentje:
Na hát essenek neki jól azok a pillantások, kiváncsi lennék ő mit reagálna ha tényleg felvennèl valami olyat amiben a férfiasságom kidudorodik.
2019. máj. 16. 18:58
 7/25 A kérdező kommentje:

Felvennék*

Bocsánat.

2019. máj. 16. 19:00
 8/25 anonim ***** válasza:
92%
Fogdosd folyamatosan a seggét így nem látják meg van oldva
2019. máj. 16. 19:12
 9/25 anonim ***** válasza:
80%

Volt barátnőmnél engemet is zavart ez a dolog, ő is szerette a bikiniket. Igazság szerint egyszer említettem meg neki csak, hogy felvehetne mást inkább. Ő szerencsére megértette, de igazság szerint úgy is bámulták. Akinek jó alakja van bikiniben, annak más fürdőruhában is jó alakja van. Ez ilyen. :D

Próbálj nem figyelni az emberekre, kit érdekelnek? Ha te izmos felsőtesttel rendelkeznél és nézne minden harmadik lány, téged mennyire érdekelne, hogy ők néznek? Ha jó a kapcsolatotok és szereted a barátnődet, akkor szerintem pont semennyire. :D

Amúgy nem tudom hány éves vagy, de ezt akár még el is nőheted /szerintem/. Személy szerint 3 évvel ezelőtt rettenet mód féltékeny voltam a volt barátnőm kirívó öltözékére. Volt viszont azóta egy másik lány az életemben, ő is kicsit kirívóan öltözködött, de megmondom őszintén hogy már nem zavart. Volt kapcsolatomban annyi veszekedés volt ebből, hogy inkább csak szemet hunyok rá (nyilván egy bizonyos határig), és legeltetem én is a szememet. :D

2019. máj. 16. 19:15
 10/25 A kérdező kommentje:
Persze 😂😂😂 nem engedi ha bárki is van a közelbe 😂😂
2019. máj. 16. 19:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!