Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok fiuk? Tobbi lent
A baratnom tangas bikinit vesz fel mikor megyünk strandra stb. Kifejezetten zavar engem, hogy mindenki őt bámulja. Említettem is neki, hogy kellemetlen, de nem mondott rá semmit. Nem vagyok a nagyon féltékeny tìpus, de ez rettentően felhùzza az agyamat :/
Ti mit gondoltok , holgyek urak?
Ha meg akar csalni vagy el akar hagyni az nem azon fog mulni milyen a bikinije.
Ha nekem a baratom azt mondana nem hordhatok azt amit en akarok akkor megmondanam neki szedd a cuccod felejts el.
A te kezedet fogja nem? Te kezelgeted nem mas ugye? Veled el meg bensoseges pillanatokat nem massal nemde? Akkor meg?
Atyam. Gyurd ki magad aztan majd teged is megbamulnak a lanyok. De abban is mi van.... had nezegessek a masikat hozza erni ugyis te fogsz nem mas, melletted kel es fekszik nem mas mellett.
Kisebbsegi komplekszusom? Nem vagyok egy izmos állat, de azèrt èn is nèzek ki valahogy a mai fiatalokhoz képest.
Nem érzi át nèhányótok a helyzetemet.
Természetesen én kezelgetem, én látom tanga bikini nélkül tudom jól.
De szerintem vannak még itt jópáran akik nem èreznék magukat kellemesen egy ilyen esetben amit feljebb leírtam. Köszönöm a válaszokat.
Nyilvan nem jo dolog, ha nem tudtok mar egy ilyen dolgot sem megbeszelni...
DE ne felejtsd el, hogy o nem neked oltozik fel, nem azert h neked tetszen, nem is feltetlen azert, hogy masok nezzek.
Mindenki onmaganak oltozik fel es onmaganak szeretne tetszeni, legalabbis ez az idealis szerintem.
Ha o ebben erzi jol magat akkor ebben erzi jol magat... vagy szereted igy is vagy nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!