Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakitott velem a barátnőm, mit tegyek? Tobbi lent
Aztmondja hogy elege van a sok veszekedesbol, es kedden tortent egy olyan dolog hogy megharapta az arcomat, en le akartam vezetni a fajdalmat es allbavagtam magamat, erre o ugy csinalt mintha elkezdte volna vagdosn magat, en ideges lettem elborult az agyam, es el akartam tole venni azt amivel vagdossa magat, es teljesen veletlenul a sajat akaratomon kivul nagyoj megszoritottam a kezet
Kedd este mindketten sirtunk, megkerdeztem tole hogy akar e meg ezek utan velem beszelni es akar e meg velem talalkozni es aztmondta hogy igen, es szerda reggel ahogy beszelt a legjobb baratnojevel hirtelen megvaltozott a velemenye, es ma talalkoztunk es szakitani akar
Telebeszeltek a fejet a baratnoi szerintem
Hát mintha 11 éves emberke írta volna ki:D
Megharapta az arcom erre állba vágtam magam, ő meg úgy csinált mintha vagdosná magát erre megszorítottam a kezét.
Mindketten sírtunk...
Semmi bajod nem lesz, 3 év múlva eljutsz középsuliba és lesz normális kapcsolatod:D
3 hónap múlva meg elfelejted az egészet:D
Ne kérdezz lánytól csak ugy ilyet h akar e veled beszelni!!!!!!! Ezzel csak azt tudatod vele hogy neked tök8 h igen vagy nem.!! Te beszélgess vele (persze ne facen) es h majd nem akar beszelni es ezt ki is jelenti akkor igy erre ra is jöhetsz. Nagyon rossz dolog egy lánytól ilyet kérdezni hiszen ilyenkor egy választás ele állítod oket amit nem biztos h szeretnek. Csak próbálj vele kedvesebb lenni a megszokottnál, lepd meg valamivel, vidd el valahova (tok mind1 h hova, lehet egy kávézó is vagy csak egy pékség, a lenyeg h ezzel rabirod h beszelgessen veled. Ha eleg kedves es odafigyelo leszel vele es megleped egy ket dologgal, akkor elfog veled menni valahova es ki is bekultok. A legtöbb esetben a számítások 1-2 hétig, de max egy hónapig tartanak es utana mar veszett fejsze. (Ez egy átlag)
Ha kérdésed van akkor nyugodtan irj, figyelni fogom.
Lehetséges hogy telebeszélték a fejét a barátnői, egy ennyi idős lányt könnyen befolyásolni tudnak mások. Azt tudod csinálni, hogy békén hagyod, ilyenkor ugyanis nagyon ijesztő ha valaki nyomul a másikra. Ha szeret, akkor hamar rájön, hogy mit veszített, ha nem, akkor pedig 3 hónapot simán ki tud heverni bárki.
Egyébként nem tudom miért kellett ez az állbavágom magam meg vagdosni kezdem magam dolog, semmire nem volt jó, érthetetlen, és még gyerekes is, mindkettőtök részéről. Ha ilyenek vagytok mind a ketten, akkor lehet hogy nem vagytok egymásra jó hatással. Máskor meg ne viselkedj egy lány előtt ilyen elmebetegen, lehet hogy pont ezzel ijesztetted el magadtól őt is.
Első válaszoló voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!