Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, nektek milyen lányok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, nektek milyen lányok jönnek be?

Figyelt kérdés
Külsőre és belsore is erdekel
2019. máj. 24. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:
45%
Legyen kedves, megértő és örüljön annak amit kap. Ha ez megvan a külső nem igazán érdekel.
2019. máj. 24. 19:22
 2/7 anonim ***** válasza:
65%

mint te :D

jah nem :P

Szóval külsőre nincs nagyon elvárás, csak szokták mondani, hogy jaj duci vagyok jaj........................................................................................... mindennek van egy határa. Meg szeretem ,ha egy lánynak rövid haja van.

Belsőre, mint én. Legyen okos, legyen saját véleménye a dolgokról, legyen segítőkész..... sorolhatnám. Szóval legyen az ellentéte a mai fiataloknak.

18/f

2019. máj. 24. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
59%
Hümmm.... Mondjuk: pici, bújós, perverz, hűséges, vidám
2019. máj. 24. 19:29
 4/7 anonim ***** válasza:
20%
Mindegy, csak jól szopjon!
2019. máj. 24. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
0%
Legyen hasonló mint én, de magamat meg nem tudom jellemezni :(
2019. máj. 24. 20:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem konkrétan mind külsőre, mind belsőre folyamatosan más lányok jönnek be, sőt, hogy őszinte legyek, nagyon sok féle. Tökmindegy, hogy szőke e a haja, mekkora feneke van, tökmindegy, hogy kicsit hisztis e, vagy egesznap vidám. AZt tudom igazandiból elmondani, hogy mi nem jön be. Természetesen ha nagyon nagyon csúnya (de ez ugye eleg relatív), meg ha nagyon romlott stílusa van, esetleg olyan emberek után vágyakozik, akiket lehetetlen elérnie (régen pl ez a nagy Justin Bieber őrület)...
2019. máj. 24. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Vékony, kismellű kis popsi. Esetleg legyen bújós törékeny lány. De inkább a belső, hát nemtudom h fogalmazzak, lényeg h legyenek közös dolgaink, "erősítsük" egymást. Nehéz leirni. 16F
2019. máj. 26. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!