Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Az izmos vagy vékony pasik jönnek be jobban?
Figyelt kérdés
2018. szept. 7. 13:41
2/12 anonim válasza:
millió kérdés van ezekből, minden második nap meg kell kérdezni??
a véknyabbak jobban bejönnek a csajoknak esetleg a vékony edzettek
de akik ki vannak lökve mint az állat azok kevés csajnak jönnek be
3/12 anonim válasza:
Nekem egyik sem. Mármint nincs baj azzal, ha izmos valaki, de engem nem erdekel, ha nem az. En kifejezetten azt szeretem, ha egy srácon van egy kis felesleg, es ilyen “termetesebb”, hogy ugy fogalmazzak :D Szoval nem szeretem a vekony srácokat, sem az izmosakat, de ebben szerintem kivétel vagyok :D
4/12 anonim válasza:
Én személy szerint nem vagyok oda a vékony pasikért. Inkább legyen macis mint vékony..Izmos pasik bejönnek, csak vékony ne legyen.
5/12 anonim válasza:
Nekem az izmos pasik, minel izmosabb annal jobb😍😍
6/12 anonim válasza:
Nekem a vékony pasik jönnek be,nem szeretem ha van rajtuk felesleg,meg azt se ha olyan kigyúrt állatok.
7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Nem értem a sok lepontozást, én mindre pozitívat nyomtam. :D
2018. szept. 7. 23:28
8/12 anonim válasza:
Nekem tök mindegy hogy néz ki, ha szeretem
9/12 anonim válasza:
Nem baj ha izmos az csak előny, de vékony ne legyen. Legyen rajta mit fogni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!