Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok a cérna vékony vagy inkább kicsit túlsúlyos fiúk jönnek be?
Én vékony srác vagyok, és szűz, még csak egy lány kezést sem fogtam meg soha.
Ha vékony vagy egyedül halsz meg.
Nem szeretem a vékony srácokat. Mondjuk én azt szoktam mondani, hogy az a srác már bejön akin több kiló van mint rajtam. A jelenlegi párom egyébként 180 centi magas, és van vagy 80 kiló..tökéletes.
17/L
Nyugi tesó 186 centi vagyok 84 kiló.
Kicsit pocakos...
Sportoltam, illetve akarok is csak nem volt rá időm ( kifogás ) :D
Tetszem a lányoknak így is... :D
Kisugárzás, önbizalom + öltözködés és ennyi :D
pacsi x)
Ha olyan vékony vagy mint én, egyedül halsz meg. ._.
186cm / 65kg. Egyszerűen genetika. Két bátyám is 22 éves korában kezdett el vállasodni, hízni egy picit. Azelőtt tömérdek mennyiségű ételt ettek meg - vagyis most is, csak most már látszik rajtuk. :D Én is bármikor, bármennyit eszek, nem hízok. Itt van hajnal 3 óra, most megennék egy húsimádó pizzát semmi nem történne azon kívül, hogy égne a gyomrom alvás közben. :D
Miért halna meg valaki egyedül, ha vékony?
Nem értem.
Lehetsz kövér, vékony, ha a személyiséged ragyog, szóval ti vagy unalmasak vagytok, vagy csak hülyék, hogy ezt gondoljátok. :D
Szerintem egyáltalán nem fontos a súly, de kinek mi.
A közepes testű, az ilyen 50-60 kg tökéletes szerintem. ^^
8
"A közepes testű, az ilyen 50-60 kg "
Én 65 kg vagyok és majdnem egészségtelenül vékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!