Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Fiúk, milyen kinézetű lányokat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, milyen kinézetű lányokat néztek meg az útcán?

Figyelt kérdés
2019. máj. 24. 23:44
 1/4 Klepping válasza:
100%
Én nem feltétlen az alakja miatt nézek meg egy lányt, bár nem vitás, hogy ha nagyon jó alakja van és jól kinéző fenéké, akkor azért meglesem(a jól kinéző fenék nem feltétlen jelent nagy feneket. A nagy fenék van akinek jól áll, de többségnek nem) Az alakját akkor nézem elsőnek egy lánynak, ha hátulról látom még, de ha szemből jön, akkor az arcát nézem és ha aranyosan néz ki akkor nagy valószínűséggel utánna nézek, de úgy hogy biztos ne vegye eszre, mert lehet hogy ez egy kicsit parasztság, bár ilyenek a férfiak.
2019. máj. 25. 00:16
 2/4 anonim ***** válasza:
79%

Általában a lányok jó fenèkkel rendelkeznek, szerintem azt sokan megnézik :)

De ahogy előttem is írták, az arca. Leginkább a szeme :)

És a haja, a haj az nagyon fontos :)

Mindenkinek más áll jól, és mindenkinek más tetszik.

Nekem leginkább a vörös hosszú haj, a szőke nem jön be.

Még a standard barna/fekete is szép.

2019. máj. 25. 05:43
 3/4 Balogh Bence 2019 ***** válasza:
77%
Alapvetően aki szexin van felöltözve.
2019. máj. 25. 08:35
 4/4 anonim ***** válasza:
65%

"Fiúk, milyen kinézetű lányokat néztek meg az útcán?"

Egyedül a barátnőm érdekel csak!

2019. máj. 25. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!