Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megszerettem de félek attol...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megszerettem de félek attol hogy nehéz lesz. Szerintetek?

Figyelt kérdés
Az évfolyamtársammal elég rég ota barátok vagyunk de átalakult most másba és már történtek is dolgok. Én nagyon megszerettem és vele eltudom képzelni magam de félek attol hogy nehéz lesz igy hogy évfolyam társ és mi lesz hogy ha ugy alakul hogy vége. Van értelme belekezdeni? Már igyis kinos lenne az egész főleg ugy hogy mindketten többet érzünk. Meg én másfél évvel idősebb is vagyok nála mert évvesztes vagyok. Ez mennyire fog számitani? Plusz tudom ez minimális ok de kicsit testesebb. Nem vészesen de van rajta felesleg és a szüleim nem tudom mit szolnának ehez az egészhez. Szerintetek mit csináljak?
2019. máj. 26. 17:21
 1/3 anonim ***** válasza:

Az az zavar, mit szólnak mások, szóba se kellett volna álnod vele...

Ha azon aggódsz mi lesz ha vége, sose szabadott volna többet érezned...

Remélem érted.

Ha szereted, és ez most neked jó, akkor hajrá, élvezzetek ki minden egyes percet ami csak van, hidd el, később ha fájni is fog egy darabig, utána nagyon nagyon örülni fogsz ezeknek a boldog perceknek 😔😔

2019. máj. 26. 17:35
 2/3 anonim ***** válasza:
60%
Ha neked ilyen akadályok jutnak eszedbe, hogy kicsit testesebb, meg hogy másfél évvel idősebb vagy, meg hogy évfolyamtársad és szakítani fogtok, meg hogy mit szólnának a szüleid, akkor megnyugodhatsz, hogy nem szereted. Legfeljebb kicsit tetszik. Szerelemnél nincsenek kérdések.
2019. máj. 26. 17:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha az akadályokat keresed nem fogsz előrébb jutni. :)
2019. máj. 26. 20:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!