Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit csináljak ha majd csóknál...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha majd csóknál nem érzek semmit?

Figyelt kérdés

Meg em csokoloztam

O lenne az elso

Hetvegen fogunk talakozni

Es nagyon mondja hogy meg szeretne csókolni ( persze én is akarom)

Azt hiszem még nem vagyok szerelmes

Néha érzek bizsergést.. mondjuk amikor a nyakamat puszilgatta

Félek hogyha meg fog csokolni akkor nem fogok semmit erezni

Ha ez igy lesz.. mit tegyek? Mit mondjak? Es mikor mondjak?egybol utana? Vagy tali utan messengeren?

17/L

2019. máj. 17. 00:51
 1/7 Angel369 ***** válasza:
84%

No para az első csókom.. :D Hát nem is éreztem lehet nem is szájra ment. (puszi volt inkább) Mondjuk csak 13 évesek voltunk. Aztán hazafelé már normális volt.Bár nekem nem az maradt meg hanem,hogy kivel,szerintem az fontosabb,mert azután még remélhetőleg sok jó csókban is lesz részetek. :)

Gyakorlat teszi a mestert.

2019. máj. 17. 06:50
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Ha nem is vagy szerelmes, de némi szimpátia mégis van, hiszen randizol vele. Ha az első szájra puszinál nem is bizseregsz be, de pár perc múlva a későbbi csókoknál alighanem beindulsz... A fiú bizonyára átkarol (nyakadnál, válladnál, karodnál, derekadnál). Utánozd őt, mert ez felvillanyozza és bátorítja, miáltal te is belebátorodsz.

A szádat túlságosan ne tátsd ki, mert már előfordult, hogy kiakadt az illető állkapcsa, ami fájdalmakkal vagy visszaugrik, vagy mentőautót kell hívni. Emiatt azért ne félj csókolózni! Ha lesz második randi, akkor már biztosan érezni is fogsz valamit.

Mit csinálj, ha nem érzel semmit csók közben? Semmit se csinálj, semmit se szólj. Válaszolj a fiú esetleges kérdésére, ill. mondd azt, ami kikívánkozik belőled.

2019. máj. 17. 09:42
 3/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a gyors valaszokat
2019. máj. 17. 10:56
 4/7 anonim ***** válasza:
84%
Nem kell érezned semmit, ne görcsölj rá!
2019. máj. 17. 11:53
 5/7 A kérdező kommentje:

De amugy ez is benne van.. annyira fosok

17 ev alatt semmi sem tortent valahogy mindig kitertem a csokok elol

Aahhh olyan zavarban vagyok elotte

2019. máj. 17. 14:44
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

17 évesen csókolóztam először. Puszival kezdtük és szép lassan kitapasztaltuk. Tényleg nem kell félni miatta. Ha normális a partnered, nem lesz gond. 2018 végén csókolóztam újra kb 1 év kihagyás után, 18 voltam, a randi partnerem 22, tapasztalt srác. Még az első randikon elmondtam neki az aggodalmamat, hogy félek elrontom, mert régen csináltam már, és hozzá tettem, hogy jó lenne apró csókkal/szájra puszival indítani, nem rögtön egymás szájába mászni. Az óta is őrzöm annak a csóknak az emlékét. Egy városközpontban voltunk és már majdnem sötét volt, karácsony előtt pár hónappal. Kézen fogva sétálgattunk a harmadik randinkon. Akkor már kicsit felbátorodtam és gondoltam meglepem egy puszival. Na voltam olyan béna hogy a szája szélét találtam telibe :D erre elmosolyodott, elém állt, közelebb hajolt és megkérdezte hogy: "szabad?" Nem így terveztem, de azon az estén életem legfinomabb, leglágyabb és legromantikusabb csókját kaptam meg, utána a többi jött magától. Volt pár baki, de az mindenkivel előfordul (fog koccantás, ritmustévesztés meg hasonlók :D ) Remélem segít a történetem és így utoljára még egy jó tanács, ne félj kommunikálni ;)

13 nap múlva 19L xD

2019. máj. 17. 19:47
 7/7 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom!!
2019. máj. 18. 00:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!