Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tetszek neki? Vagy ez semmit nem jelent?
Van egy srác aki tetszik és nem tudom eldönteni én tetszek-e neki. Nem sokat beszélünk (minden nap látjuk egymást) viszont egy angolunk van. Először az tünt fel hogy amikor mögötte ültem mindig valamiért leejtette a tollját és amikor lenyúlt érte hátranézett, meg kb 5-10 percenként úgy nyújtózkodott hogy közbe rám pillantott. Most pedig messzebb ül de szoktam látni hogy néz engem. Először úgy hogy oldalasan kifordulva könyököl és bámul viszont mikor oda fordulok sem veszi le rólam a tekintetét csak miután már letátogom azt hogy: mivan?. Aztán még jó párszor rámnéz és mikor én is rápillantok hülye pofákat kezd vágni meg direkt beállítja ilyen furán a haját és hülyéskedik nekem. De van nekem egy ilyen rossz szokásom hogy avval aki tetszik bunkó vagyok. Próbálok leszokni és figyelek is rá. Ebből most 2 esetet tudok felhozni.
1. Vissza térve a haj beállítós hülyéskedéséhez, a tanár azt mondta neki hogy: Jajj XY állítsd vissza a hajad mert mi úgy szeretünk.
Erre én rávágtam hogy: mi sehogy sem szeretjük.
Ezek után befejezett mindent és egész órán a telefonját nyomkodta. Vajon megbánthattam?
(Én azóta is bánom)
2. Az pont ma történt hogy szünetben ülök az asztalnál és odajön hozzám kérdezni valamit (ami által beszélgethettünk volna mert nem egy olyan kérdés volt mint pl h mi a házi)
Mire én úgy csináltam mint aki észre se vette nem is válaszoltam neki rá se néztem (nagyon bánom) ő még fél percig ott állt majd elment.
Azt így a végére fontos letiztáznom hogy már én rákérdeztem és azt mondta nem jövök be neki viszont a haverjai szerint ő még eny lánynak se vallotta be, mindig a a hölgynek kellett kezdeményeznie (viszont én nem nagyon szeretnék).
Szerintetek van (még) esélyem nála? Tetszek neki vagy ez semmi és én látok bele dolgokat?
Hát, ha én valakit szeretek és szeretnék vele összejönni, azzal szemben kedvesebben viselkedem, mint hogy Te csináltad. Menj oda hozzá, aztán majd eldől!
F.
Máskor bunkóság helyett tegyél olyan megjegyzést ami arra utal hogy kedveled őt .
És szeméttel vele sokszor (mosolyogva) .
Ha érzi hogy tetszik neked ,akkor szerintem ő is mér majd kezdeményezni .
Hány évesek vagytok?
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!