Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent, ha nem ír vissza? Vajon ennyire nem számítok neki semmit?
Van egy lány(16 éves, 9.-es) akivel szoktunk beszélgetni, de mindig én írok rá. Olyankor tök jókat dumálunk, meg mondja is, hogy szeret velem írni, mert hasonlóak vagyunk, meg értjük egymást, meg meg bízik bennem... Számomra sokat jelent ő, szerelmes vagyok belé, de elég intrpvertáltak vagyunk mind a ketten és élőben még nem beszéltünk. Az utóbbi időben már egyre jobban nyitok a világ és egyben ő felé is, viszont annyira el keserít, ha arra gondolok, hogy simán rám írhatna, mint ahogy én is szoktam rá, de soha nem teszi meg. Ez azt jelentené, hogy ennyire közömbös lennék számára?
(17 vagyok, 11.-es)
Idézném a lányt a jövőből:
Figyú Izéke!
Inkább maradjunk csak barátok.
Ugye ha nem net-en irkálnál rá, akkor nem is az elektronikus eszközökben kérdeznéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!