Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Testver vagy inkább a szerelem?
Sziasztok! Az én történetem lényegében annyi hogy az unokanoverem (1ev van köztünk) bele szeretett ezelőtt 2evvel egy fiuba ! Ez a szerelem az ő részéről mai napig érvényes ! De a fiu nem szeretne tőle semmit és ezt meg is mondta neki ! Volt olyan hogy telefonáltak meg hulyeskedtek de semmi komoly! A fiúval mi olyan kapcsolatban voltunk mint a testvérek vagy legjobb barátok napi szinten beszeltunk 4-5 óra hosszat ! Egyszer rá tért a szerelmi életemre ,kérdezte van e valakim mondtam higy nincs ! Erre ő azt mondta meg johogy nincs ! Azon a napon be is vallotta hogy tetszem neki már egy pár honapja ! Én akkor mondtam neki hogy erről szo sem lehet ! De azóta folyton szerelmes üzenetekkel lép el ! Fel hív és mondja mennyire szeret és mennyire fontos vagyok neki ! És be vallom hogy kezdek érezni iránta :( ! De ha ez ki derül az egész családban nagy cirkusz lenne ! Szerintetek meg éri folytatni? Vagy hagyjam annyiban az egeszet ? Annak ellene is hogy lehet ő az igazi 😐
17/L
Nehéz lenne felkiáltójelek nélkül írni ugye?
Amúgy meg ha tetszik neked, szerintem adj neki egy esélyt.
Azért lenne cirkusz mert az unoka testvérem nagyon szerelmes bele.
És vele mit csináljak ? Mondjam el neki most vagy várják meg vele ?
Ha az unoka testvéredet kikosarazta és ha te is akarod vele a dolgot, akkor miért ne?
Egyébként meg, ha összejösz vele ha nem, ha az uncsitesodtól nem akar semmit, akkor abból úgy se lenne semmi sem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!