Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mi van velem? Miért vagyok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi van velem? Miért vagyok ennyire féltékeny?

Figyelt kérdés

Van egy lány akibe elképesztően beleszerettem és szép lassan alakulgat a kapcsolatunk.

Még nem tudom mi lesz belőle, de bizakodó vagyok.

A multkori randinkon beszélgettünk a korábbi kapcsolatainkról.

Neki még nem volt igazából, csak udvarlói voltak.

Namármost az itt a gond hogy olyan szinten féltékeny vagyok ezekre a srácokra hogy az félelmetes.

Nem is igazán féltékeny, konkrétan dühös és ha arra gondolok hogy bárkivel randizott vagy találkozott görcsbe rándul a gyomrom és nagyon rosszul érzem magam.

Alapvetően sajnos féltékeny típus vagyok, na de nem ennyire.

Pláne hogy ezek a múltban történtek.

Nem értem hogy mi ez, úgyhogy megköszönök minden segítséget.

2019. máj. 9. 18:15
 1/5 anonim válasza:
Lehet,hogy még nem voltál ennyire szerelmes? Amikor egy kapcsolat elején vagyunk,nagyon heves és erőteljes érzelmeket élünk át. Ilyenkor szerintem ez teljesen normális érzés,bármennyire is abszurdnak érzed.Ha ez a téma ennyire negatív érzéssel tölt el, kerüljétek,és ne gondolj erre. Gondolj arra,hogy most a te szerelmed. :)
2019. máj. 9. 18:32
 2/5 A kérdező kommentje:

Persze de még nem jöttünk össze és nem is biztos hogy össze fogunk.

Kedvel és tetszek neki külsőleg belsőleg, de még nincs meg igazán a kémia köztünk.

Ez idővel változni fog persze, a multkori randinkon is már közel volt a csók, de mégsem vagyok még sinen.

És a féltékenység mellett még a bizonytalanság is...hát mondhatom szuper.

2019. máj. 9. 18:40
 3/5 anonim ***** válasza:
Nyugi, okkal vagy féltékeny ez teljesen normális, de próbálj meg megbocsátani ezeknek a srácoknak, hiszen a lányt mégsem fogta meg egyik sem. Ha megfogta volna csak egy kicsi dolog bennük, összejött volna velük. Egyik se nyert, szóval nincs miért féltékenynek lenni rájuk, mert semmivel nem értek el " többet" mint te.
2019. máj. 11. 01:58
 4/5 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Az okkal féltékenységet úgy értettem, hogy ahogy az első ta, tényleg a kapcsolat elején túlfűtöttek az érzelmek.

2019. máj. 11. 01:59
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönök mindent!

Végül kiderült hogy a lány nem érez irántam semmit.

Borzalmasan csalódott vagyok de hát ez van.

2019. máj. 12. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!