Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győztem le ezt a félelmet?
Figyelt kérdés
A barátom mindig simogat ,megfogja a fenekemet ölelésnél,csóknál
Ezt mind nagyon szeretem
Imádom ha simogat,megfogja combomat meg minden...
Én is simogatom a lábát...
5 hónapja vagyunk együtt
Mind ketten 18 ak vagyunk
De ha oda jutunk hogy tovább lépnénk
mindig kicsit megijedek.
Miért van?
Nagyon nagyon szeretem és soha nem szertném őt elveszíteni
2019. máj. 7. 16:41
1/3 anonim válasza:
Nem állsz még rá készen. Beszélgessetek sokat, hogy elmélyüljön a kapcsolat és menni fog magától.
2/3 K.L.F.M válasza:
Azért van ez mert nem állsz készen a szexre. Szereted, szerelmes vagy belé. De ez nem jelenti azt hogy le is kell feküdnöd vele. És miatta ne is szexelj vele, csak akkor ha te is úgy érzed hogy tényleg akarod. Ez csakis a te döntésed. És ha ő szeret... Akkor várni fog rád.
Ha pedig készen állsz majd azt úgyis tudni fogod.
3/3 A kérdező kommentje:
*győzzem le
2019. máj. 7. 17:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!